22 februari 2021

Vacatures bewonersvereniging

Heb je zin om je in te zetten voor een mooie, groene wijk in Pijnacker? Dan verwelkomen we je graag in ons bestuur.

We kunnen versterking gebruiken op meerdere gebieden:

  • Wil je graag van alles op de hoogte zijn en voor ons notuleren? Wordt dan onze nieuwe secretaris!    Je bent contactpersoon voor onze verschillende relaties en verzorgt de notulen van bestuursvergaderingen en de ALV
  • Ligt je hart bij communicatie? Vind je ook dat onze bewoners goed geïnformeerd moeten worden en vind je het leuk om op de hoogte te blijven van de nieuwe ontwikkelingen? Wordt dan onze nieuwe communicatiemedewerker!                                                                                                            Je levert een bijdrage aan het het bijhouden van de website, het schrijven/redigeren van stukken voor de nieuwsbrief en het beheer van ons Facebook- en Twitteraccount. Dit doe je niet alleen, de overige bestuursleden leveren ook teksten aan.
  • Ben je financieel goed onderlegd? Wordt dan onze nieuwe penningmeester!  Je draagt zorg voor de begroting en het innen van de contributie. Ook beheer je de ledenadministratie.
  • Wil je liever geen vaste rol? Wordt dan algemeen bestuurslid. Je regelt bijvoorbeeld de activiteiten, zoals de AED trainingen en het jaarlijkse vrijwilligersuitje. Verder spring je bij naar gelang je interesses.

Als bestuur hebben we versterking nodig om goed betrokken te blijven bij de diverse projecten in de gemeente Pijnacker-Nootdorp, om zo de bewoners te vertegenwoordigen naar de gemeente toe. Verder zouden we het leuk vinden, nu het weer kan, om meer activiteiten voor de bewoners te organiseren. Goede ideeën zijn altijd welkom.

Werktijden: De werkzaamheden zijn zelf in te delen en komen neer op een tot enkele uurtjes per week.

Bijzonderheden: Je bent bij voorkeur woonachtig in Klapwijk, maar ook als je elders in Pijnacker woont nodigen we uit te reageren.


Terug