2 februari 2024

Urgent! Vacatures bewonersvereniging: het voortbestaan van de vereniging komt in gevaar.

Heb je zin om je in te zetten voor een mooie, groene wijk in Pijnacker? Dan verwelkomen we je graag in ons bestuur.

Vanwege de lange zittingstijd van een aantal bestuursleden en de wens het stokje door te geven, kunnen we versterking gebruiken op meerdere gebieden:

  • Wil je graag van alles op de hoogte zijn en voor ons notuleren? Word dan onze nieuwe secretaris!   Je bent contactpersoon voor onze verschillende relaties en verzorgt de notulen van bestuursvergaderingen en de ALV
  • Wil je liever geen vaste rol? Word dan algemeen bestuurslid. Je regelt bijvoorbeeld de activiteiten, zoals de AED trainingen en het jaarlijkse vrijwilligersuitje. Verder spring je bij naar gelang je interesses.
  • Vind je het leuk om activiteiten voor kinderen te organiseren? Kom dan bij de commissie kinderactiviteiten. Je helpt mee met het bedenken en uitvoeren van de activiteiten (knutselmiddagen, vossenjacht, knutselen op het wijkfeest).

Als bestuur hebben we versterking nodig om goed betrokken te blijven bij de diverse projecten in de gemeente Pijnacker-Nootdorp, om zo de bewoners te vertegenwoordigen naar de gemeente toe. Verder zouden we het leuk vinden, nu het weer kan, om meer activiteiten voor de bewoners te organiseren. Goede ideeën zijn altijd welkom!

Werktijden: De werkzaamheden zijn zelf in te delen en komen neer op een tot enkele uurtjes per week.

Bijzonderheden: Je bent bij voorkeur woonachtig in Klapwijk, maar ook als je elders in Pijnacker woont nodigen we uit te reageren via bestuur@bvklapwijk.nl

Wie heeft het enthousiasme om zich ook een paar jaartjes in te zetten voor onze mooie wijk? Voor een frisse blik en nieuwe ideeën, maar ook om hetgeen wat goed gaat te koesteren.

 


Terug