18 november 2019

Sint Maarten

Woensdag 6 november was het een gezellige drukte in wijkcentrum Tolhek aan de Gantellaan.

Ongeveer 40 kinderen waren daar een mooie lampion aan het knutselen. De vrijwilligers van de kinderactiviteiten hadden weer leuke voorbeelden bedacht en gezorgd dat alle materialen aanwezig waren om lekker aan de slag te gaan. Zo’n lampion maken is best nog moeilijk, gelukkig konden de kinderen een beroep doen op hun ouders of de vrijwilligers van de wijkvereniging. Ook hadden we 2 meiden die hun maatschappelijke stage voor school bij ons vervulden.

Zondag 10 november was het dan tijd om met de mooie lampionnen door de wijk te lopen op zoek naar kaarsjes achter een raam. Eenmaal een kaarsje gevonden werd er een liedje gezongen en kon er iets lekkers verdiend worden. In het park kon een cadeautje verdiend worden dit hebben 161 kinderen gedaan!

Iedereen die een kaarsje achter het raam heeft gezet bedankt!!! De kinderen uit de wijk hebben weer een leuke avond gehad.

De volgende activiteit die georganiseerd wordt door de commissie voor kinderactiviteiten zal het valentijnsknutselen zijn op woensdag 12 februari 2020 dus houdt die datum alvast vrij in de agenda.


Terug