15 november 2022

Sint Maarten

Woensdag 9 november was het een gezellige drukte in wijkcentrum Tolhek aan de Gantellaan.
Ruim 40 kinderen waren daar een mooie lampion aan het knutselen. De vrijwilligers van de kinderactiviteiten hadden weer leuke voorbeelden bedacht en gezorgd dat alle materialen aanwezig waren om lekker aan de slag te gaan. Veel kinderen kozen echter voor een eigen creatie waardoor er veel verschillende lampionnen te zien waren op vrijdag 11 november.
Want vrijdag 11 november was het tijd om met de mooie lampionnen door de wijk te lopen en op zoek te gaan naar een kaarsjes achter een raam. Eenmaal een kaarsje gevonden werd er een liedje gezongen en kon er iets lekkers verdiend worden. In het park kon een cadeautje verdiend worden en aan de Anne Franklaan een boek dit hebben ruim 130 kinderen gedaan!
Iedereen die een kaarsje achter het raam heeft gezet bedankt!!! De kinderen uit de wijk hebben weer een leuke avond gehad.
De volgende activiteit die georganiseerd wordt door de commissie voor kinderactiviteiten zal het valentijnsknutselen zijn op woensdag 8 februari 2023 dus houdt die datum alvast vrij in de agenda


Terug