6 april 2021

Paas speurtocht een succes!

Al jaren lang organiseert de wijkvereniging op 2e paasdag een vossenjacht in de wijk. Waarbij gezinnen met kinderen op zoek gaan naar gek verklede mensen in de wijk om vervolgens hun welverdiende beloning op te halen bij de paashaas.

Vanwege de coronamaatregelen kon de vossenjacht niet door gaan. Dat maakte de creatieve geest in ons los. Niet kijken naar wat niet kan maar wat kan er nog wel?!

Een speurtocht voor het hele gezin. Na aanmelding kon je een tasje met de benodigdheden ophalen. De benodigdheden waren simpel: een uitgeschreven route en een plattegrond waarop de kinderen zelf hun gelopen route op konden tekenen. Tijdens de route kwam je langs veel speeltuintjes, dit leidde tot lekker spelen voor jong en oud! Als de kinderen de route goed tekende ontstond er een tekening van ………..

Inderdaad een haasje! Dit was dan ook de beloning in het tasje! Maar dan één van heerlijke chocolade. Dat was smullen. Uiteraard zat er ook een kleine beloning voor de begeleiders in het tasje. Leuk om de enthousiaste reacties van jullie te ontvangen in de mail. We zijn blij dat we 47 gezinnen en meer dan 100 kinderen een leuke activiteit konden aanbieden tijdens het paasweekend

Op naar de volgende activiteit! Wat dat zal zijn is nog een verrassing! Abonneer je op de nieuwsbrief van de wijkvereniging dan wordt je automatisch op de hoogte gehouden.

Groetjes van Sandra, Jenny, Ingrid en Annette

Team Kinderactiviteiten Bewonersvereniging Klapwijk


Terug