23 maart 2024

Klapwijkfeest 2024

De bewonersvereniging Klapwijk organiseert dit jaar op zaterdag 1 juni van 13.00-19.00 uur hun jaarlijkse Klapwijkfeest. Het feest vindt plaats op de vertrouwde plek in het wijkpark aan de Anna Franklaan.

Ook dit jaar is het gelukt een uitgebreid programma samen te stellen waar jong en oud plezier aan zal beleven. Denk aan de traditionele rommelmarkt, schminken, henna tattoo, een kindershow, springkussens, 3-kamp, een knutselactiviteit, de kinderboerderij, de brandweerwagen en het treintje en uiteraard zijn er diverse lekkere versnaperingen te verkrijgen.

We sluiten de middag af met live muziek waarbij bewoners onder het genot van een hapje en drankje elkaar kunnen ontmoeten. Het volledige programma zal binnenkort huis aan huis bezorgt worden in de gehele wijk en kunt u terugvinden op onze website www.bvklapwijk.nl.

Het wijkfeest draait volledig op vrijwilligers. Bent u van plan om te komen en kunt u een uurtje helpen bij een van de vele activiteiten meldt u dan alsjeblieft aan via: wijkfeest@bvklapwijk.nl of stuur een appje naar Annette de Weerd 0624552106.

We zien er naar uit u tijdens het wijkfeest te ontmoeten en er samen een geslaagde dag van te maken!


Terug