4 juni 2024

Klapwijkfeest 2024 verslag

Zaterdag 1 juni was het zover: De 32e editie van het Klapwijkfeest.

De organisatie was al een week in spanning of het veld in het wijkpark op tijd droog zou zijn. Na de vele regenbuien was daar namelijk een tweede vijver ontstaan. Gelukkig was het veld op tijd droog zodat vanaf 8 uur de eerste vrijwilligers aan de slag konden om het wijkpark klaar te maken voor het feest. Tenten werden opgezet, luchtkussens opgeblazen, de bar werd ingericht en het podium werd gebouwd.

Vanaf 13.00 uur kon het feest beginnen. Kinderen konden maar moeilijk een keuze maken waarmee te beginnen. De keuze was dan ook groot; kaarsen maken, sminken, henna tattoo’s, een rondje in de draaimolen, neem ik een suikerspin of popcorn of lekker alle twee, of ga ik voor de driekamp spelletjes en maak ik kans op een prijs?

Jong en oud genoten van een ritje in Tinus de stoomtrein of de brandweerwagen met brandweerman Jaap.
Op de rommelmarkt werd handel gedreven terwijl er achter hen druk gesprongen werd op het grote luchtkasteel.

Het podium werd afwisselend gebruikt door Clown en Jongleur Okidoki, Kim en Harod en de band Crowd Control.

En aan de inwendige mens was ook gedacht, Henk patat voorzag menigeen van een snack en bij de bar kon men terecht voor een drankje.

Om 19.00 uur was het tijd om alles weer op te gaan ruimen. En kon de organisatie terug kijken op een geslaagde dag. Mede dankzij de jaarlijkse contributie van onze leden, de vele sponsoren en vrijwilligers lukt het elk jaar weer om dit mooie evenement te organiseren. Wij willen hen dan ook hartelijk bedanken en hopen volgend jaar weer een beroep op hen te mogen doen.

Voor wie nog even na wil genieten van de leuke dag hieronder de link naar de foto’s.
https://photos.app.goo.gl/g8MZNidb6f3dCwvM9


Terug