10 juli 2023

KlapWijkfeest 2023

Op zaterdag 17 juni konden we weer een wijkfeest houden in het geheel vernieuwde wijkpark. In de laatste dagen voor het feest was er door de aannemer nog hard gewerkt om het park geschikt te maken voor het feest. Op vrijdag zijn de laatste bouwhekken weggehaald en was het wijkpark beschikbaar.

Om 8 uur waren de eerste vrijwilligers al bezig met het bouwen van tenten, een podium, waterleiding en een elektranet. Alles stond ruim op tijd klaar en om half een heeft burgemeester Björn Lugthart het KlapWijkfeest geopend.

In het zonovergoten wijkpark waren volop activiteiten en was het gezellig druk op de rommelmarkt. Trein Tinus en de brandweerauto reden rondjes door de wijk. ’s Middags heeft wethouder Hanneke van de Gevel het wijkpark officieel geopend met extra aandacht voor de nog in aanbouw zijnde waterbuffer onder het park.

Het is elk jaar geweldig om te zien hoe alle aanwezigen zich vermaken op dit nu alweer voor de 31ste keer georganiseerde feest! Het lukt nog steeds om alle attracties gratis toegankelijk te houden zodat iedereen onbeperkt kan genieten. Met maar liefst twee bands hebben we het wijkfeest muzikaal afgesloten.

Op Foto’s KlapWijkfeest 2023 kunt u nog verder kijken naar een zeer geslaagde dag. Met dank aan de Bewonersvereniging Klapwijk, alle sponsoren en uiteraard alle vrijwilligers.


Terug