25 september 2018

KlapWijkfeest 2018

Klapwijkfeest voor de 28e keer weer een succes.

Pijnacker, 2 juni 2018 – Hoewel het dit jaar iets minder zonnig was, bleek het KlapWijkfeest weer een doorslaand succes. Dit jaarlijks terugkerend evenement op initiatief van de Bewonersvereniging Klapwijk kende weer een gevarieerd programma; naast bekende elementen zoals rondritten van de stoomtrein, schminken, knutselactiviteiten, de rommelmarkt en de driekamp, waren er deze editie ook een aantal verrassende, nieuwe artiesten.

Tijdens de start zaten de kinderen al klaar om te genieten van de entertainment show. Rolando wist met veel humor, gekke goocheltrucs en liedjes iedereen te vermaken. Geweldig om te zien hoe kinderen helemaal opgaan in de show. Direct na de show werden de twee stormbanen, het mini-luchtkussen en diverse andere attracties geopend. Als extraatje dit jaar een professionele danceworkshop. Op het feestterrein zag je geschminkte gezichtjes, vonden gezellige gesprekjes van buurtbewoners plaats; kortom, een geweldige mengelmoes van jong en oud. Dat is precies zoals de organisatie dit feest het liefst ziet. Dit keer was de prijsuitreiking van de driekamp extra bijzonder, want de prijzen werden uitgereikt door de kersverse wethouder Peter Hennevanger.

Toegang tot het feestterrein, alle attracties, de limonade en snacks zijn al jaren gratis. Hierdoor wordt het voor alle bewoners van de wijk mogelijk om mee te genieten. “We zijn hiervoor afhankelijk van de sponsoren, leden van de bewonersvereniging en, niet te vergeten, de vrijwilligers. We zijn hen allen zeer dankbaar,” vertelt een van de organisatoren. De dag werd als vanouds afgesloten met livemuziek.

De bewoners van Klapwijk kunnen weer terugkijken op een geweldig feest. Volgend jaar komt er vast een volgende editie. “Tenminste, als we weer voldoende leden, sponsoren en vrijwilligers hebben”, voegde de organisatie toe.


Terug