2 oktober 2022

Belangenvereniging Warm Klapwijk september/oktober 2022

Op 4 juli 2022 vond het eerste gesprek tussen belangenvereniging Warm Klapwijk, HVC en de gemeente plaats. Met onder andere input uit de ledenvergadering hadden wij al wat punten voorbereid en die kwamen gedurende de discussie aan de orde. We zijn nog in een vroeg stadium, maar toch gaat de uitwerking en vorming van een meer gedetailleerd project al snel van start. HVC gaf aan risicomijdend te willen ontwerpen, garanties voor watertemperaturen bij de deur te kunnen leveren, transparant te willen zijn en de kosten beperkt te houden. Er is nu een algemene planning, waar werksessies onderdeel uitmaken. De eerste staat al in augustus gepland. Lees voor meer informatie het gespreksverslag.

LEES HIER HET VERSLAG

Informatieve webinars Warmtenet Klapwijk

Om straks een weloverwogen keuze te maken, is er een programma samengesteld voor woningeigenaren die zich alvast willen voorbereiden op de beslissing om aardgasvrij te worden en aan te sluiten op het warmtenet. Het programma bestaat uit drie informatieve webinars die meer achtergrondinformatie geven over een warmtenet. Ze geven nog geen antwoord op de vraag ‘wat gaat het mij kosten’. Dat volgt na oktober. U kunt zich hieronder aanmelden voor de webinars door op de links te klikken en op de volgende registratiepagina uw e-mailadres achter te laten:

Webinar 1 – Hoe werkt een collectief warmtesysteem? Donderdag 8 september 19:30 – 20:30 uur
Heeft u het eerste webinar gemist? Dan kunt u dit webinar terugkijken op het Youtube-kanaal van de gemeente: klik hier. 

Webinar 2 – Hoe wordt de prijs van warmte bepaald? Maandag 19 september 19:30 – 20:30 uur
Heeft u het tweede webinar gemist? Dan kunt u dit webinar terugkijken op het Youtube-kanaal van de gemeente: klik hier.

Aanmelden voor: Webinar 3 – Hoe kan mijn woning aangesloten worden?  Maandag 17 oktober 19:30 – 20:30 uur

Na uw aanmelding ontvangt u een bevestiging van uw inschrijving met een link naar de bijeenkomst. Aanmelden voor de webinars kan t/m 7 september. Als u vooraf vragen heeft naar aanleiding van deze webinars kunt u die stellen via klapwijk@pijnacker-nootdorp.nl.

AANMELDEN WEBINARS WARMTENET KLAPWIJK

Belangenvereniging Warm Klapwijk is onafhankelijk van de bewonersvereniging Klapwijk, beide verenigingen bestaan naast elkaar en houdt zich namens de bewoners bezig met de aankomende energietransitie en het project Gasloos Klapwijk welke door de gemeente Pijnacker Nootdorp is opgestart. De Belangenvereniging Warm Klapwijk is inmiddels officieel opgericht en er is een flyer huis aan huis bezorgd met de uitnodiging om aan te sluiten. Op deze manier is de belangenvereniging een volwaardige gesprekspartner voor de gemeente en andere grote partijen die betrokken zijn of worden bij dit project. Van harte aanbevolen door de Bewonersvereniging.


Terug