11 november 2023 18:00 uur

Sint Maarten in Klapwijk

Zaterdagavond 11 november kun je ’s avonds op 2 manieren meedoen aan het Sint Maartenfeest.

1. Je kunt tussen 18.00 en 19.00 uur een kaarsje voor het raam plaatsen, als teken dat de kinderen mogen aanbellen en dat ze een traktatie kunnen verdienen. Dit wordt erg gewaardeerd!
2. Je kunt ook vanaf 18.00 uur met een lampion en een versje/liedje door de wijk wandelen en daar waar een kaarsje voor het raam brandt, aanbellen en een versje opzeggen of een liedje zingen.

Op het Vrouwenrecht staan er vrijwilligers van de bewonersvereniging, daar kun je ook een beloning krijgen voor jouw versje/liedje.

Zelf lampionnen maken
Hoe leuk is het om met een zelfgemaakte lampion mee te doen? Natuurlijk kun je thuis een mooie lampion maken, maar ook de bewonersvereniging biedt je de kans, om deze samen met je broertje(s)/zusje(s), vriendje/vriendinnetje, te komen maken.

Waar? Wijkcentrum, Gantellaan 1 (Tolhek)
Wanneer? Woensdag 8 november 2022
Hoe laat? Van 14.00 – 16.00 uur

Weet je niet wat je moet maken? Geen probleem, we hebben een paar leuke ideetjes voor je klaarliggen. Maar je mag zelf natuurlijk ook een mooie lampion verzinnen. Ouders zijn welkom om te helpen!

Kosten
Voor leden van de bewonersvereniging Klapwijk is het lampionnen maken gratis. Ben je geen lid? Geen probleem, je bent van harte welkom. Wel vragen we dan een bijdrage van €2 voor het gebruik van de knutselmaterialen.

Veilige lampjes aan een stokje kun je deze middag bij ons kopen voor €2 euro (dit is zowel voor leden als niet-leden).

Aanmelden:
Kom je woensdag 8 november gezellig een lampion maken, meld je dan even aan door een mail te sturen naar: kinderactiviteiten@bvklapwijk.nl


Terug