Korting en voordeel

Als lid van de Bewonersvereniging Klapwijk heb je recht op diverse kortingen bij bedrijven in en rond Pijnacker. Ook hebben wijzelf een speciale subsidie voor straatfeesten en straat-BBQ’s.


Dakkapelreiniging

Het schoonhouden van een dakkapel is van groot belang. Buiten het feit dat uw dakkapel er weer stralend uit komt te zien zijn er meerdere voordelen van het onderhouden. Wanneer u zich aanmeldt via het formulier op deze site, heeft u recht op een korting van 15% op de gehele reinigingswerkzaamheden bij Dakkapel Reiniging Den Hertog te Zoetermeer.

De prijs van het reinigen van uw dakkapel is afhankelijk van de maat:

  • Dakkapel tot 2 meter: € 40,-
  • Dakkapel 2 tot 3,5 meter: € 60,-
  • Dakkapel vanaf 3,5 meter: € 80,-
  • Wax behandeling dakkapel: € 20,-

Bovenstaande bedragen zijn inclusief btw, administratiekosten en voorrijkosten. Een uitgebreid overzicht van de overige werkzaamheden en prijzen kunt u vinden op www.dakkapelreinigingdenhertog.nl.


CV-onderhoud en/of mechanische ventilatie

Met Verbakel Gas Service (VGS) uit Pijnacker is een voordelige prijsafspraak voor de onderhoudsbeurten aan je CV-ketel en/of mechanische ventilatie gemaakt. VGS kan twee verschillende manieren van CV-onderhoud aanbieden:

1) Onderhoudsbeurt
Hierbij wordt de CV-ketel jaarlijks nagezien en schoongemaakt. VGS houdt zelf in de gaten wanneer je ketel weer aan de beurt is. Kosten: € 40,15 incl. BTW.

2) Onderhoudscontract
Hier geschiedt het onderhoud op dezelfde wijze als bij een onderhoudsbeurt alleen worden er jaarlijks twee storingen arbeidsloonvrij verholpen. Kosten: € 71,95 incl. BTW.

Mechanische ventilatie
Voor het mechanische ventilatie onderhoud geldt dat dit gelijktijdig met het CV onderhoud plaatsvindt. Kosten: € 25,75. Deze prijs geldt niet indien de mechanische ventilatie op het dak zit.

Er worden geen voorrijkosten in rekening gebracht. Betaling contant bij uitvoering van de onderhoudsbeurt of direct na de onderhoudsbeurt overmaken. VGS begint de onderhoudsronde half april. Vooraf zal men contact met je opnemen voor het maken van een afspraak. Indien je eerder behoefte heeft aan een onderhoudsbeurt voor je installatie of iets wilt vragen, kan je VGS bereiken op telefoon: 015 369 5358.

U kunt zich hiervoor opgeven bij VGS via dit formulier


Schoorsteenveger

We hebben een nieuwe Schoorsteenveger gevonden waar we collectief korting krijgen. De prijs op basis van collectief vegen bedraagt € 25,00. Mocht er buiten onze rondes door Pijnacker een schoorsteen geveegd moeten worden dan zijn de kosten € 65,00. Klapwijkbewoners kunnen zich inschrijven bij de firma ‘t Westen en hun voornemen is om nog dit jaar een ronde te maken door Pijnacker (eind oktober/november).


 

Agenda

World cleanup day

21 september 2019 10.00 uur

Burendag

28 september 2019 uur

Sint Maarten

10 november 2019 18.00 uur

AED herhalingscursus

21 november 2019 19.00 uur